Verborgen camera

[SlideDeck id=’593′ width=’100%’ height=’250px’]

 

Voor zowel particulieren als bedrijven leveren wij professioneel ge├»nstalleerde verborgen camera’s. Heeft u het vermoeden van diefstal door uw personeel of is er een bepaalde ruimte die u in de gaten wenstte houden? Wij werken uitsluitend met professionele camerasystemen, zodat alle opnames van hoge kwaliteit zijn en eventueel te gebruiken zijn in een confronterend gesprek of rechtzaak.

Buiten het plaatsen van de camera’s kunnen wij ook het confronterende gesprek voeren en aan de hand van uw insteek een zeer bevredigende uitkomst uit halen. Veelal blijkt het mogelijk dat het personeelslid zelf ontslag neemt en de kosten van de fraude, maar ook de door ons gemaakte kosten op die persoon worden verhaald.

Verborgen camera kopen?:
Voor het kopen van een verborgen camera kunt u terecht op onze spywebshop:

VERBORGEN CAMERA SHOP

Huur verborgen camera?:
Verborgen camera’s zijn bij ons per week te huur, waar wij het professioneel en onopvallend eventueel buiten kantooruren voor u installeren. Aan de hand van uw situatie en de gewenste toepassing van de verborgen camera kunnen wij een offerte voor u opmaken. De opname beelden kunt u desgewenst zelf uitkijken of dit door ons laten verzorgen, waarna de belangrijkste beelden van de verborgen camera voor u op DVD zullen worden gezet.

Situaties waar onder andere een verborgen camera kan worden ingezet.

  • Diefstal van geld of goederen
  • Vernielingen
  • Oneigenlijk gebruik van bedrijfsmiddelen
  • Ongeoorloofde praktijken

Afhankelijk van de geconstateerde feiten door de verborgen camera kunnen wij u vervolgens bijstaan met bijvoorbeeld het interviewen van de dader, het ontslagtraject of het doen van aangifte. Veelal is het verstandig om te bekijken hoe een dergelijk voorval heeft kunnen plaatsvinden en hoe dit in de toekomst kan worden voorkomen.

Verborgen camera plaatsen en huren in: Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Breda, Ede, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Haarlemmermeer, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zaanstad, Zoetermeer, Zwolle.

Bel nu +31 (0) 30 292 0200 voor meer informatie over,
Verborgen camera of vul ons informatieformulier in.

Google